Bureau Barel

Bureau Barel verzorgt zakelijke dienstverlening, fondsenwerving, productie, marketing en promotie in de culturele sector. Bureau Barel produceert festivals, theatervoorstellingen en andere culturele projecten. Daarnaast heeft Bureau Barel nog twee stichtingen (DW-RS Producties & Storytelling Centre) waarmee het eigen projecten initieert en produceert.

Stichting Storytelling Centre gelooft in de kracht van verhalen vertellen. We hebben de overtuiging dat in een evenwichtige, cultureel diverse samenleving ruimte moet zijn voor ieders verhaal: juist in tijden van interculturele spanningen. We doen dit doet vanuit het geloof dat het in een evenwichtige (cultureel) diverse samenleving van levensbelang is dat er ruimte is voor ieders verhaal. In een veranderende maatschappij zien wij het als een noodzaak om een podium te bieden voor al die verhalen, in het theater en daarbuiten, en mensen door middel van verhalen te verbinden. Dat is onze drijfveer.

De afgelopen vier jaar ontwikkelde Stichting Storytelling Centre tal van activiteiten op het gebied van storytelling. Inmiddels staat het Centre nationaal en internationaal bekend als festivalproducent, producent van actuele voorstellingen van jong storytelling talent en supporter van culturele diversiteit en verbinder tussen verschillende culturele achtergronden.

 

Kijk op de website van Bureau Barel voor meer informatie

   Bureau Barel